Samen werken aan een gastvrij Amsterdam

In 2008 trainde het Amsterdam Welcome-project ruim 6000 professionals uit de horeca, cultuur, gemeente en bedrijfsleven. Dit jaar verzorgt Welcome ook trainingen voor medewerkers van grote (internationale) evenementen. Meer dan ooit zal onze stad het podium zijn voor een groot aantal beurzen, evenementen en festivals. Jaarlijkse evenementen als de International Broadcasting Conference, Uitmarkt, Holland Festival, Gaypride en de Amsterdam International Fashionweek trekken altijd al een groot publiek. In 2010 heeft de Giro d’Italia haar proloog in Amsterdam en strijkt het wereldbefaamde congres WCIT neer in de RAI. Wat later meren weer honderden indrukwekkende zeilschepen aan tijdens SAIL 2010. Voor alle Amsterdammers een uitgelezen kans om die vele bezoekers met open armen te ontvangen.
Ook zullen er dan in de stad weer Welcome-teams opereren. Dit alles omdat we weten dat een beetje extra aandacht en een gastvrije opstelling enorme positieve uitwerking hebben op de beleving van bezoekers.

Dat het Welcome-project zijn vruchten afwerpt blijkt uit de gestegen waardering van bezoekers van onze stad. Met het oog op het grote aantal publiekstrekkende evenementen, met een positieve stimulans voor de economie van de stad, ligt er het komende jaar een uitdagende taak om die stijgende lijn vast te houden en de waardering nog groter te maken. Help Amsterdam nog gastvrijer maken! 

Klik hier om de Welcome brochure te bekijken.

Geef een reactie