Introductie Galaxy Note 4 op Amsterdam Dance Event

OP 17 oktober werd in het Tobacco theater te Amsterdam de nieuwe Galaxy Note 4 geïntroduceerd. In samenwerking met de audio visuele kunstenaar Gabygaby werd de  nieuwe Galaxy Note 4 tijdens dit ADE evenement onthuld. Het nieuwste model van Samsungs tablet, de opvolger van de Note 3 is over de jaren aardig veranderd.

De Galaxy Note 4 is de mooiste en duidelijk de beste Note tot nu toe. De phablet is in alles verbeterd ten opzichte van zijn voorgangers en biedt de meest geavanceerde features. Samsung toont met het metalen ontwerp tevens de nieuwe designrichting. De nieuwe Galxy Note 4 zal vanaf dit weekend in Nederland verkrijgbaar zijn.

Deze Galaxy Note 4 behoort direct tot de absolute top van de smartphone markt en is in alles een bijzondere en vooral fraaie phablet. Samsung kreeg de afgelopen jaren behoorlijk wat kritiek door het gebruik van goedkope materialen in smartphones. Daar is bij deze Galaxy Note 4 geen sprake meer van en heeft nu een aluminium frame. Daar bovenop ligt een 5,7 inch Quad HD (2560×1440) Super AMOLED display  met zogenaamd ‘2.5D glas’ wat moet zorgen voor extra bescherming en betere kijkervaring. 

Dat laatste is absoluut waar want de beeldkwaliteit is ongekend goed en geeft een extra dimensie aan het kijken naar video’s en foto’s. Ter vergelijking met de Samsung Galaxy S5 heeft deze Galaxy Note 1.8 keer zoveel pixels.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie